Novotel

WAAROM BLIJVEN DROMEN, ALS U GEWOON KUNT BOEKEN

Profiteer van tot wel 15% korting en flexibele annulering bij uw volgende Novotel-verblijf

Boek nu! *

Or  night(s)

Mis het niet, boek nu!


Het boeken van een vakantie zou zo zorgeloos moeten zijn als heerlijk genieten bij het hotelzwembad. Maar ontspannen kan moeilijk zijn als u zich vastlegt op zoiets belangrijks als uw volgende vakantie. Wat als u uw plannen opeens toch moet veranderen?

Met Novotel kunt u echter volledig ontspannen. We bieden namelijk tot wel 15% korting als u nu boekt. Bovendien kunt u met ons Boek met vertrouwen-tarief tot drie dagen voor uw geplande aankomst nog kosteloos annuleren mocht niet alles lopen zoals u had gehoopt.

Dus of u nu verlangt naar wat quality time met uw gezin, of een plek zoekt waar u even helemaal tot rust kunt komen, houd het simpel: boek nu met vertrouwen en bespaar tot wel 15% korting op uw welverdiende Novotel-vakantie.

Zoek uw favoriete bestemming, selecteer uw reisdatum en boek in plaats van nog langer te blijven dromen.

WAAROM BLIJVEN DROMEN, ALS U GEWOON KUNT BOEKEN

Verkoopvoorwaarden voor het 'Boek met vertrouwen'-tarief:

Onderstaande voorwaarden gelden in de volgende landen: Armenië, Azerbeidzjan, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Duitsland, Estland, Georgië, Hongarije, Ierland, Kazachstan, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Moldavië, Nederland, Noord-Macedonië, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Rusland, Servië, Slovenië, Slowakije, de Tsjechische Republiek, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

Profiteer van ons 'Boek met vertrouwen'-tarief. Dit tarief geldt voor maximaal zeven geboekte kamers wanneer u ten minste vijf dagen van tevoren boekt en kan gratis worden geannuleerd tot drie dagen voor aankomst. Na deze periode wordt het verschuldigde bedrag niet terugbetaald, zelfs niet als de reservering wordt geannuleerd of aangepast.
Beschikbaar voor reserveringen die t/m 26-3-2022 zijn gemaakt voor een verblijf t/m 31-3-2022 zonder ontbijt of met ontbijt, behalve bij ibis Styles, waar de aanbieding alleen beschikbaar is bij accommodatie inclusief ontbijt. Ontbijt kan niet worden geannuleerd als onderdeel van het semiflexibele tarief inclusief ontbijt. Reserveringen moeten online zijn gemaakt op all.accor.com of op een van onze websites (bijv. ibis.com), direct bij het hotel of via het callcenter van Accor. De betaling moet op het moment van boeken in zijn geheel worden voldaan.

Het tarief is afhankelijk van beschikbaarheid en is beperkt tot het aantal beschikbare kamers voor deze aanbieding op de datum van verblijf in het geselecteerde hotel. Dit is inclusief btw per kamercategorie (voor het maximale aantal toegestane mensen) en per nacht zoals wordt vermeld bij het boekingsproces, de geldende prijs is de prijs die wordt weergegeven op het moment van boeken. Het tarief is exclusief aanvullende services, toeristenbelasting – tenzij anders wordt aangegeven bij de boekingsbevestiging – en eventuele belastingen boven op de toeristenbelasting, die kunnen variëren afhankelijk van het hotel, het land, de periode en de beschikbaarheid.


Onderstaande voorwaarden gelden in de volgende landen:
Andorra, Frankrijk, Griekenland, Israël, Italië, Malta, Monaco, Portugal en Spanje.

Profiteer van het semiflexibele tarief. Bij dit tarief kan gratis tot drie dagen voor aankomst worden geannuleerd bij elke reservering die is gemaakt t/m 25-2-2022 voor een verblijf t/m 28-2-2022. De aanbieding is beschikbaar zonder ontbijt of met ontbijt, behalve bij ibis Styles, waar de aanbieding alleen beschikbaar is bij accommodatie inclusief ontbijt. Ontbijt kan niet worden geannuleerd als onderdeel van het semiflexibele tarief inclusief ontbijt. Reserveringen moeten online zijn gemaakt op all.accor.com of op een van onze websites (bijv. ibis.com), direct bij het hotel of via het callcenter van Accor. De betaling moet op het moment van boeken in zijn geheel worden voldaan.

De aanbieding is afhankelijk van de beschikbaarheid van het hotel en de specifieke aanbieding in het geselecteerde hotel. De aanbieding heeft geen terugwerkende kracht en kan niet met andere momenteel lopende aanbiedingen of promoties worden gecombineerd.
Het semiflexibele tarief is inclusief btw per kamercategorie (voor het maximale aantal toegestane mensen) en per nacht, de geldende prijs is de prijs die wordt weergegeven op het moment van boeken. De prijs van het pakket inclusief ontbijt verandert afhankelijk van het aantal ontbijten, dat afhankelijk is van het aantal mensen in de kamer. Het tarief is exclusief aanvullende services, toeristenbelasting en eventuele belastingen boven op de toeristenbelasting, die kunnen variëren afhankelijk van het hotel, de periode en de beschikbaarheid.

Annulerings- en wijzigingsbeleid
Er zijn geen kosten voor annulering of wijziging vóór 18:00 uur (lokale tijd) tot 3 dagen voor uw aankomst. Bij annulering of wijziging na deze periode wordt het verschuldigde bedrag niet terugbetaald, zelfs niet als de reservering wordt geannuleerd of aangepast
.
Op 1 oktober 2021 wordt het annuleringsbeleid als volgt aangepast:
Bij verblijven t/m 31 maart 2022 kan alleen gratis worden geannuleerd tot drie of zeven dagen voor aankomst, afhankelijk van het geboekte hotel. Controleer de voorwaarden van het specifieke hotel op het moment van boeken.
 

,

Or  night(s)

Mis het niet, boek nu!

Or  night(s)

Mis het niet, boek nu!