Novotel

PARK, SLEEP & FLY EN REWARDS-PUNTEN X2

Maak het u zelf gemakkelijk deze zomer: Park, Sleep & Fly!

Vanaf 59 59 EUR

Or  night(s)

ZOEKEN

Maak het u zelf gemakkelijk deze zomer met Park, Sleep & Fly! Ga ontspannen op reis; slaap in een van onze luchthaven hotels en laat uw auto gedurende uw vakantie bij het hotel staan. Met een comfortabele shuttle of taxi wordt u naar het vliegveld gebracht. Bovendien verdient u Rewards-punten X2!

NEDERLAND:
►Novotel Rotterdam Schiedam: parkeren tot max. 10 aaneengesloten dagen + gratis taxi van en naar Rotterdam airport (arrangement alleen in het weekend boekbaar)
►Novotel Eindhoven: parkeren tot max. 10 aaneengesloten dagen + gratis taxi van en naar vliegveld Eindhoven

BELGIË:
► Novotel Brussel Airport: parkeren tot max. 7 aaneengesloten dagen + airport shuttle van en naar luchthaven Zaventem

PARK, SLEEP & FLY EN REWARDS-PUNTEN X2

1. De Algemene Voorwaarden van ALL zijn van toepassing op de Park, Sleep & Fly + Rewards-punten X2-aanbieding en het lidmaatschap van ALL is verplicht om hiervan gebruik te kunnen maken.
2. Deze aanbieding geeft leden van ALL, ongeacht hun status, het recht Rewards-punten x2 te ontvangen voor een verblijf in één van de hotels die deelnemen aan het loyalty programma van ALL. Deze bonus Rewards-punten zijn additioneel aan de Rewards- of Status-punten die normaal gesproken verdiend worden met een geldig verblijf en waarop de Algemene Voorwaarden van ALL van toepassing zijn.
Deze promotie is niet van toepassing op partnerhotels van ALL.
Het aantal bonus Rewards-punten voor deze aanbieding wordt berekend op basis van de Classic status.
3. Deze aanbieding is geldig voor een verblijf van een lid vanaf 17/07/2017 tot 30/09/2017 in één van de deelnemende hotels in België en Nederland, dat geboekt is tussen 17/07/2017 en 15/09/2017.
4. Het verblijf moet minimaal 1nacht betreffen.
5. Elk ononderbroken verblijf (check-out en check-in op dezelfde dag) in hetzelfde hotel, wordt beschouwd als één verblijf. Dit single verblijf geeft één keer recht op Park, Sleep & Fly + Rewards-punten X2-aanbieding.
6. Voor de toepassing van deze aanbieding is een verblijf één (1) reservering gemaakt door het lid van ALL voor één of meerdere kamers in een deelnemend hotel. Om misverstanden te voorkomen wordt een reservering voor meer dan één kamer beschouwd als slechts één (1) verblijf.
7. Om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding, moet de reservering gemaakt zijn op de website all.accor.com, de websites en apps van deelnemende merken en via de callcenters van Accor. Alle andere reserveringskanalen komen niet in aanmerking voor deze aanbieding.
8. U moet uw ALL loyalty kaartnummer opgeven bij reservering en uw kaart bij de receptie van het hotel presenteren wanneer u incheckt voor uw verblijf.
9. ALL Rewards-punten worden binnen 10 dagen na het verblijf bijgeschreven op het account.
10. Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere lopende aanbiedingen of voordelen en is niet van toepassing op groepen.
Indien uw overnachting voldoet aan de voorwaarden van verschillende aanbiedingen dan zal alleen de meest gunstige aanbieding (d.w.z. de aanbieding die u de meeste Rewards-punten oplevert) worden toegekend.
11. Over een overnachting die geheel of gedeeltelijk is betaald met ALL Rewards-punten of een of meerdere hotelvouchers, spaart u geen punten en dit verblijf telt niet mee voor het bepalen van uw status niveau.
12. Deze aanbieding is afhankelijk van de beschikbaarheid. Algemene Verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op voorbehouden, openbare tarieven die per hotel verschillen.
Het verblijf moet worden gereserveerd tegen het Park, Sleep & Fly of Park of Sleep & Go-tarief. Als dit tarief niet beschikbaar is, kan het lid niet gebruik maken van deze aanbieding.
13. Wilt u tijdens al uw communicatie met de callcenters of met de klantenservice van Accor het volgende referentienummer vermelden: 50148

,

Or  night(s)

ZOEKEN

Or  night(s)

ZOEKEN