Novotel

Leden krijgen X2 Reward-punten dit seizoen

Ga eropuit en haal de verloren tijd in

Boek tijd voor jezelf *

Or  night(s)

ZOEKEN

Kijkt u ook uit naar de herfst? U bent nog maar een paar dagen verwijderd van uw welverdiende vakantie. Eindelijk is het moment aangebroken om te ontspannen en plezier te hebben bij Novotel. Ontspan met de fijne lakens op je zachte bed, geniet van een heerlijk ontbijt of vergeet de tijd en profiteer van de late check-outs.We zullen ervoor zorgen dat elke minuut van je verblijf telt. 

Bereid je voor op een reis waar de tijd stilstaat. Boek een ontspannen verblijf in een van onze hotels met je familie of vrienden en wij zorgen voor de rest. Als je met kinderen onder de 16 jaar reist, worden zij bij aankomst verwelkomd met een speciaal geschenk. We weten dat een uitje met je dierbaren unieke herinneringen creëert, dus bij Novotel mogen twee kinderen onder de 16 jaar gratis verblijven. Deze zomer heb je alle tijd.Je hoeft je niet te haasten... onze hotels zijn er juist om je verblijf zo comfortabel en stressvrij mogelijk te maken. 

Bij Novotel kun je vol vertrouwen boeken! Geniet van onze "Boek met vertrouwen" voorwaarden en krijg tot 15% korting op je verblijf, te annuleren tot drie dagen vóór aankomst. 
Met ALL- Accor Live Limitless haalt u het beste uit het leven! Als lid profiteert u tot het einde van het jaar van 10% vaste korting in deelnemende hotels.

Leden krijgen X2 Reward-punten dit seizoen

Verkoopvoorwaarden voor het 'Boek met vertrouwen'-tarief:

Onderstaande voorwaarden gelden in de volgende landen: Armenië, Azerbeidzjan, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Duitsland, Estland, Georgië, Hongarije, Ierland, Kazachstan, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Moldavië, Nederland, Noord-Macedonië, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Rusland, Servië, Slovenië, Slowakije, de Tsjechische Republiek, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

Profiteer van ons 'Boek met vertrouwen'-tarief. Dit tarief geldt voor maximaal zeven geboekte kamers wanneer u ten minste vijf dagen van tevoren boekt en kan gratis worden geannuleerd tot drie dagen voor aankomst. Na deze periode wordt het verschuldigde bedrag niet terugbetaald, zelfs niet als de reservering wordt geannuleerd of aangepast.
Beschikbaar voor reserveringen die t/m 26-3-2022 zijn gemaakt voor een verblijf t/m 31-3-2022 zonder ontbijt of met ontbijt, behalve bij ibis Styles, waar de aanbieding alleen beschikbaar is bij accommodatie inclusief ontbijt. Ontbijt kan niet worden geannuleerd als onderdeel van het semiflexibele tarief inclusief ontbijt. Reserveringen moeten online zijn gemaakt op all.accor.com of op een van onze websites (bijv. ibis.com), direct bij het hotel of via het callcenter van Accor. De betaling moet op het moment van boeken in zijn geheel worden voldaan.

Het tarief is afhankelijk van beschikbaarheid en is beperkt tot het aantal beschikbare kamers voor deze aanbieding op de datum van verblijf in het geselecteerde hotel. Dit is inclusief btw per kamercategorie (voor het maximale aantal toegestane mensen) en per nacht zoals wordt vermeld bij het boekingsproces, de geldende prijs is de prijs die wordt weergegeven op het moment van boeken. Het tarief is exclusief aanvullende services, toeristenbelasting – tenzij anders wordt aangegeven bij de boekingsbevestiging – en eventuele belastingen boven op de toeristenbelasting, die kunnen variëren afhankelijk van het hotel, het land, de periode en de beschikbaarheid.


Onderstaande voorwaarden gelden in de volgende landen:
Andorra, Frankrijk, Griekenland, Israël, Italië, Malta, Monaco, Portugal en Spanje.

Profiteer van het semiflexibele tarief. Bij dit tarief kan gratis tot drie dagen voor aankomst worden geannuleerd bij elke reservering die is gemaakt t/m 25-2-2022 voor een verblijf t/m 28-2-2022. De aanbieding is beschikbaar zonder ontbijt of met ontbijt, behalve bij ibis Styles, waar de aanbieding alleen beschikbaar is bij accommodatie inclusief ontbijt. Ontbijt kan niet worden geannuleerd als onderdeel van het semiflexibele tarief inclusief ontbijt. Reserveringen moeten online zijn gemaakt op all.accor.com of op een van onze websites (bijv. ibis.com), direct bij het hotel of via het callcenter van Accor. De betaling moet op het moment van boeken in zijn geheel worden voldaan.

De aanbieding is afhankelijk van de beschikbaarheid van het hotel en de specifieke aanbieding in het geselecteerde hotel. De aanbieding heeft geen terugwerkende kracht en kan niet met andere momenteel lopende aanbiedingen of promoties worden gecombineerd.
Het semiflexibele tarief is inclusief btw per kamercategorie (voor het maximale aantal toegestane mensen) en per nacht, de geldende prijs is de prijs die wordt weergegeven op het moment van boeken. De prijs van het pakket inclusief ontbijt verandert afhankelijk van het aantal ontbijten, dat afhankelijk is van het aantal mensen in de kamer. Het tarief is exclusief aanvullende services, toeristenbelasting en eventuele belastingen boven op de toeristenbelasting, die kunnen variëren afhankelijk van het hotel, de periode en de beschikbaarheid.

Annulerings- en wijzigingsbeleid
Er zijn geen kosten voor annulering of wijziging vóór 18:00 uur (lokale tijd) tot 3 dagen voor uw aankomst. Bij annulering of wijziging na deze periode wordt het verschuldigde bedrag niet terugbetaald, zelfs niet als de reservering wordt geannuleerd of aangepast

Op 1 oktober 2021 wordt het annuleringsbeleid als volgt aangepast:
Bij verblijven t/m 31 maart 2022 kan alleen gratis worden geannuleerd tot drie of zeven dagen voor aankomst, afhankelijk van het geboekte hotel. Controleer de voorwaarden van het specifieke hotel op het moment van boeken.

,

Or  night(s)

ZOEKEN

Or  night(s)

ZOEKEN