Onze filosofie – Novotel – Topkwaliteit vakantie- en zakenhotels

Skip to main content

Gastenruimtes

Design en functionaliteit

Ongedwongen, intuïtieve ervaringen

Een nieuw Novotel

Novotel voor de toekomst

Vier nieuwe designs voor Novotel

Stijl 1

Metro

De filosofie? Schoonheid en functionaliteit in strakke lijnen... Bij Metro gaan verfijning en eenvoud samen voor kamers met een luchtige, tijdloze sfeer, een opgeruimd karakter, en multifunctionele badkamers met veel natuurlijk licht.

 

De functie van het design voor de sociale hubs verandert naarmate de dag vordert; van vaste tafels en zitplekken tot kleinere, flexibelere indelingen waar groepjes vrienden, familie of collega's elkaar privé kunnen treffen.

 

Kleine details als boeken en kaarsen creëren een huiselijk gevoel, met schoonheid, vertrouwdheid en functionaliteit.

Stijl 2

RF Studio

De filosofie? Eten, drinken, spelen en chillen… Bij ons RF Studio concept komen modern raffinement en Zen kalmte samen: kamers met vaste werk- en slaapgedeeltes en badkamers van een tijdloze eenvoud. In de bruisende sociale hubs gaan de ruimtes vloeiend in elkaar over, met de bar als het kloppend hart van het hotel. Gasten kunnen werken en ontspannen in de informele en gemoedelijke bibliotheek en lounge. Overdag kunnen de kids terecht in de belangrijke familieruimte en ’s avonds is dit de ideale plek om met vrienden een drankje te drinken.

Stijl 3

Sundukovy Sisters

De filosofie? Tactiele texturen in intuïtieve ruimtes… Sundukovy Sisters staat gelijk aan veelzijdigheid. Strakke, moderne lijnen met warme textuur op de muren en verrassende elementen, zoals bijvoorbeeld een schommelstoel. Zo worden de kamers van de toekomst gecreëerd, met verplaatsbaar meubilair voor flexibele werkplekken. Elders in het hotel komen gasten en locals samen in de uitnodigende hubs, die in elkaar overvloeien. In de loop van de dag veranderen deze van functie. Groen, hout en natuurlijke materialen geven deze evoluerende ruimtes extra stijl en duurzaamheid.

Stijl 4

Hypothesis

De filosofie? Duurzame functionaliteit en gemak… Hypothesis is gericht op de lange termijn en biedt maximale modulariteit in de kamers. De flexibele indeling is aan te passen voor toekomstig onderhoud en upgrades. Echt alle ruimte in het hotel wordt benut. Een innovatief element van dit concept is de Liv-In Corridor. Door kleine werkplekken of fitnesshoeken aan het einde van de gangen te plaatsen, wordt de onbenutte ruimte tot een minimum beperkt en worden er plekken gecreëerd waar vrienden, familie en collega’s samen kunnen komen om te werken of trainen.

Uw Novotel

Inspirerende hotels

Intuïtieve verblijven in hotelbestemmingen

 • 2.MAKE-TIME-N-PROGRAMME2

  Familie

  Tijd met dierbaren is welbesteed. Zorg dus dat elk moment telt en maak mooie herinneringen met uw gezin.

 • 1.WELLNESS

  Wellness

  Tijd voor rust en ontspanning. Zakelijk en persoonlijk tot bloei komen als u zich op uw best voelt.

 • 7.OUR-INSPIRATIONS3.jpg

  Zakelijk

  Zaken en plezier gaan samen voor een perfect verblijf. En na het werk is het tijd voor familie en vrienden.