Skip to main content

Kerstmarkten in Europa

Bezoek de mooiste steden van Europa en geniet deze kerst van hun kerstmarkten. 

Onze selectie

 • Wenen - Oostenrijk

  Wenen - Oostenrijk

  Naast de belangrijkste kerstmarkt op het Rathausplein, zijn er in Wenen feestelijkheden in de hele stad te vinden.

 • Praag - Tsjechië

  Praag - Tsjechië

  De oude stad, het Wenceslasplein en het Republieksplein in Praag veranderen tijdens de feestdagen allemaal in kerstmarkten. Bezoekers worden verwend met handgemaakte versieringen, live muziek en heerlijke hapjes.     

 • Straatsburg - Frankrijk

  Straatsburg - Frankrijk

  De Christkindelsmärik in Straatsburg is lange tijd de enige kerstmarkt in Frankrijk geweest, waardoor de stad de bijnaam "Kersthoofdstad" kreeg. Voordat u aan uw betoverende reis naar de voet van het Hôtel de Ville begint, boekt u uw hotel in de buurt.

 • Brussels - België

  Brussels - België

  Brussel, de officieuze hoofdstad van Europa, is beroemd om de lekkere chocolade en het heerlijke bier. Met de feestdagen raakt deze gezellige stad ook nog eens betoverd met een magische kerstsfeer.

 • München - Duitsland

  München - Duitsland

  Raak betoverd door de magie van de kerstmarkten in München. Geschenken, glühwein en een wonderschone kerstsfeer wachten op u in Beieren.

 • 1199930313

  Londen - Verenigd Koninkrijk

  De kerstmarkten van Londen betoveren met fonkelende lichtjes, feestelijke kraampjes en aromatische glühwein. Ontdek unieke cadeaus en geniet van seizoensgebonden lekkernijen in het hart van de stad.

 • Parijs - Frankrijk

  Parijs - Frankrijk

  Overal in de stad zijn kerstmarkten, van La Défense tot Place de la République, via Notre-Dame. Geef je over aan de charme van de hoofdstad tijdens een feestelijk uitje en ontdek de laatste feestelijke trends.

 • Boedapest - Hongarije

  Boedapest - Hongarije

  Proef heerlijke goulash, shop kerstcadeaus en geniet van de Hongaarse wintersfeer op de kerstmarkt in Boedapest. U gaat het zeker naar uw zin hebben in deze prachtige, feestelijke omgeving.