Novotel

Novotel Resorts

Ontdek de magie van Novotel Resorts

Or  night(s)

ZOEKEN

Elk Novotel resort bevindt zich op een unieke plek waar u op uw eigen manier vakantie viert, zoals u het wilt: ontspanningsruimten, sportieve voorzieningen en activiteiten om uw bestemming te ontdekken.

 • Dinard, Frankrijk

  Novotel Thalassa Dinard

  Meer weten over dit hotel

  Vanaf

  Kom tot rust bij Thalassa Dinard en aanschouw de baai van St Malo. Geniet van het comfort van uw kamer met uitzicht op zee of op de parkeerplaats of tuin. Of u nu een weekendje of een week weg bent, met z'n tweeën of uw gezin, u kunt volop genieten van het warme licht in een verfijnd interieur. Volg de getijden vanuit de Albatros Bar of restaurant O'Sens. Adem in!

  RESERVEREN
 • Phuket, Thailand

  Novotel Phuket Resort

  Meer weten over dit hotel

  Vanaf

  Ga er tussenuit naar het schitterend gelegen 4-sterren Novotel Phuket Resort hotel. Geniet van het zwembad met drie niveaus of een Thaise massage terwijl uw kinderen zich vermaken in de kinderclub. Ontdek de winkels en het nachtleven van Patong. Proef delokale zeevruchten en vergaap u aan het einde van een perfecte dag bij Novotel op het terras aan de zonsondergang.

  RESERVEREN
 • Ha Long City, Vietnam

  Novotel Ha Long Bay

  Meer weten over dit hotel

  Vanaf

  Het hotel bestaat uit 225 kamers, variërend van Standard kamers tot suites met 1 slaapkamer. Elke kamer en suite is ontworpen voor optimale ontspanning en eenvoudig leven. Het hotel heeft ramen en grote spiegels en biedt een panoramisch uitzicht op Ha Long Bay en het spectaculaire Bai Chay-strand bij elke bocht.

  RESERVEREN
 • Nyaung Shwe, Myanmar

  Novotel Inle Lake Myat Min

  Meer weten over dit hotel

  Vanaf

  "Trakteer uzelf op rust in het Novotel Inle Lake Myat Min hotel. Kies uit een suite met uitzicht op de weelderige tuinen van het resort of een ruime villa aan het water. Het overloopzwembad nodigt u uit om te genieten van het uitzicht en de zonsondergangop het meer zorgt voor een onvergetelijke achtergrond voor uw vakantie of vergaderingen. Novotel Inle Lake maakt deel uit van het MyResorts-programma, met belonende ervaringen voor Accor-leden. Kies voor MyKids of MyGlass voor een onvergetelijke ervaring"

  RESERVEREN
 • Nusa Dua, Indonesië

  Novotel Bali Nusa Dua Hotel & Residences

  Meer weten over dit hotel

  Vanaf

  Novotel Bali Nusa Dua ligt in het prestigieuze bewaakte ITDC Nusa Dua, beschikt over 173 moderne, ruime kamers met ruim terras of balkon en complete suites met kitchenette, woon- en eetkamer. Fantastisch lagunezwembad van 1.500 m² omgeven door tropische tuinen en een eigen Beach Club met prachtige zonsopgang voor een geweldige resortervaring. Novotel Bali Nusa Dua neemt deel aan het MyResorts programma, dat Le Club Accorhotels leden exclusieve resortervaringen biedt.

  RESERVEREN
 • Manamah, Bahrein

  Novotel Bahrain al Dana Resort

  Meer weten over dit hotel

  Vanaf

  Gelegen in tropische tuinen in de hoofdstad van Manamah, op enkele minuten van de diplomatieke en zakelijke gebieden van Bahrein en het vorstelijke internationale beurscentrum van Bahrain. Novotel Bahrain al Dana Resort & Hotel combineert zaken en plezier met veel kunst.

  RESERVEREN

Novotel Resorts

* Vanaf prijzen. Aanbiedingen zijn onderworpen aan voorwaarden en op basis van beschikbaarheid. Zie de verkoopvoorwaarden van het tarief.

,

Or  night(s)

ZOEKEN

Or  night(s)

ZOEKEN